ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Φρενοβλαβής δήλωση Μητσοτάκη : Η ηθική υποχρέωση της δημοκρατίας είναι να περιφρουρείτε από τους...

 

Φρενοβλαβής δήλωση Μητσοτάκη : Η ηθική υποχρέωση της δημοκρατίας είναι να περιφρουρείτε από τους εχθρούς της.

Είναι πραγματικά τεράστια προσβολή για όλους τους Έλληνες πολίτες άλλα και για την ίδια την δημοκρατία η οποία γεννήθηκε στην ιερή μας χωρά, να ακούμε διά στόματος του πρωθυπουργού ότι, η δημοκρατία έχει ηθική υποχρέωση να δίνει το δικαίωμα στους εχθρούς της να την περιφρουρούν , δηλαδή είναι σαν να λέει σε κάθε Έλληνα ότι πρέπει να έχει την ηθική υποχρέωση να βάλει τους κλέφτες να φυλάνε το σπίτι του από κάποιους άλλους κλέφτες, αν αυτό δεν είναι παράνοια τότε τι άλλο θα  μπορούσε να είναι ποιο παρανοϊκό από αυτό ? 



Δείτε ολόκληρο το βίντεο στο παρακάτω λίνκ

Βέβαια κανένας μας δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι λιγότερο χειρότερο από τον υποτιθέμενο πρωθυπουργό της χωράς μας Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος, κάθε φορά που αναφέρετε στην δημοκρατία, στο μυαλό του φτιάχνει εικόνες, με  σκηνές μιζολατρείας, διαφθοράς, αντινόησης, μισαλλοδοξίας, και αυταρχισμού. Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε ως Έλληνες πολίτες από μια βουλή η οποία είναι παράνομη χωρίς πιστοποιημένη νομική υπόσταση, που να της επιτρέπει να νομοθετεί ? Μια βουλή άβουλη με βούληση κουμπιού, που κάποιος ανώνυμος κατά το δοκούν πατάει ,για να εξυπηρετήσει ξένα προς το έθνος συμφέροντα, συμφέροντα τα οποία, θέλουν τους Έλληνες σε κατάσταση φόβου και συνεχούς συγχύσεως, με τελικό στόχο τον ελεγχόμενο αφανισμό μας.


Στην παρακάτω εικόνα εμφανίζετε αποτυπωμένο το πεδίο εφαρμογής της πραγματικής δημοκρατίας.


Με αυτό το ορθολογικό σύστημα των ομόκεντρων κύκλων η Δημοκρατία έχει εξ αρχής την δυνατότητα να αυτοπροστατεύετε και δεν δίνατε σε καμιά περίπτωση να επιτρέψει στους εχθρούς της να την υπονομεύσουν προσποιούμενοι τους δήθεν προστάτες της.

Έλληνα πολίτη έχει σημασία να καταλάβουμε όλοι, ότι κάνεις από όλους αυτούς που βρίσκονται αυτή την στιγμή εντός κοινοβουλίου, δεν γνωρίζει την πραγματική σημασία αυτής της ύψιστης δημιουργικής διεργασίας που ονομάζουμε δημοκρατία, κανείς τους δεν μπορεί να συλλάβει την τεράστια αυτή έννοια, κανείς τους δεν αντέχει το φως της, που φέρει μέσα της, τις αξίες , τις αρχές και τους νόμους, της ίδιας της νομοτέλειας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια